Esports

Final, títol i festa al C.B Pollença

Després de guanyar la final de lliga i inaugurar un ascens a categoria Balear, el Club celebrà el sopar de fi de temporada amb tots els seus jugadors i famílies

Ahir fou un dia rodó per al bàsquet pollencí. A les 17.00h es disputava la final de lliga insular masculina entre el C.B Pollença sub-23 i el C.B Nord Alcúdia. En un partit on sempre l’equip local mantingué l’aventatge al marcador, no pot dir-se que no fos d’alta intensitat. L’equip alcudienc, de sobra més veterà i físicament molt més feixuc, no pogué aguantar el talent i el ritme dels joves pollencins.

Amb la banda de cornetes de la ‘Tropa del Soldà’ escalfant l’ambient i intimidant als rivals i la graderia plena de gom a gom, el partit no podia defraudar.

Sense sorpreses després d’una temporada quasi impecable, els joves pollencins guanyaren el títol de lliga. Molt probablement, l’any que vé aquest equip jugarà a la categoria Balear. Pollença retornarà a la categoria que li correspon i on hi mantingué un equip molts anys. Esperem que aquest cop per sempre més i mirant d’arribar més amunt, donat el talent que abunda al club.

Com podreu veure a les següents jugades, algunes d’elles espectaculars, els jugadors no van guardar-se res a la butxaca.

Però no només fou un dia de festa per aconseguir aquest títol. El C.B Pollença aprofità aquesta última jornada al pavelló per celebrar després el sopar cloenda d’aquesta temporada. Després de l’alegria de la victòria, petits i grans, jugadors familiars i amics celebraren l’exitosa campanya d’enguany amb un pa amb oli.

Tota la gent del club, que no és poca, va reunir-se fora del pavelló per gaudir d’un sopar de germanor i retre homenatge als jugadors d’aquest club que no atura de créixer.

Però la temporada no ha acabat per a tots els equips del club. Encara resta, ni més ni menys, que els mini masculí juguin el Campionat d’Espanya!

Després de proclamar-se campions de Balears, ara viatjaràn a Granada per enfrontar-se als millors equips d’espanya de les seves generacions.

Les expectatives són altes per a un equip que no té sostre. Però aquests al·lots, pel simple fet de ser com són, ja són un orgull per Pollença. En aquest enllaç podreu escoltar-los parlant a Ràdio Pollença. Fa goig sentir-los! No cal que guanyin res més que parlar així de bé i esser tan educats!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button