Esports

Imatges dels preparatius de la primera Norai Race

Ja hi ha data per la cursa Norai Race. Serà dissabte 1 d’octubre amb sortida a les 9h des del Reial Club Nàutic Port del Pollença.

Es tracta d’una competició que es disputa per grups, que han de ser d’entre 6 i 8 participants de mínim 18 anys. Hi haurà un màxim de 20 grups.

Des de l’organització animen a conformar grups mixtos, que tenguin en compte la representació femenina cercant la màxima paritat de gènere. Sortosament, diuen que malgrat que socialment es tracta d’un tipus de proves on participa més el sector masculí, de cada cop es veuen més dones a aquestes carreres.

Pel que fa a les proves, els equips hauran d’intentar acabar-les amb el mínim temps possible. Alguns exemples dels obstacles que hauran de superar són: pujar cordes i pesos, fer dominades, aixecar rodes, estirar politges, remar un caiac… En total hauran de superar deu proves.

Com a primer any no hi haurà guanyador perquè la intenció és que serveixi de prova per a futures edicions. Així mateix, no s’ha d’oblidar que l’objectiu principal és gaudir d’un dematí d’esport amb “una competitivitat sana”. 

Després de la carrera hi haurà dinar de fideuà per tots aquells participants que vulguin allargar la diada. Finalment, el capvespre es podrà disfrutar d’una bona estona de música.

El preu per participar-hi és de 120 euros per equip. L’inscripció inclou una camiseta.

Ja estan obertes les inscripcions, que es poden fer amb el QR del cartell i a través del formulari a l’Instagram norairace_rcnpp: forms.gle/M83fNyz2kiVu82QB7.

Des de l’organització volen agraïr la implicació de tots els col·laboradors: l’Associació de Veïns del Port de Pollença “Eu” Moll, Bocchoris Arran de Mar, PaNord, Am Rentals i Som Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button