Esports

Les regates de l’EurILCA a les nostres aigües

Més de 200 regatistes internacionals es reuniren aquest cap de setmana a la Badia de Pollença

Aquest cap de setmana ha tengut lloc a les nostres aigües el Trofeu EurILCA Europa Cup 2022, al qual participaren més de 200 regatistes de tot el món, alguns d’ells representants Olímpics dels seus països. Les jornades consistiren en 8 regates de ILCA 7 i ILCA 6, i 7 regates de ILCA4.

A la Cerimònia de Clausura es va servir una paella per a totes les persones participants i per al personal, just abans de l’entrega de premis per part de la directiva del RCNPP, Pere Antoni Borràs i Pere Antoni Nadal. A més, es va comptar amb la presència d’Andrés Nevado, delegat del Port de Pollença; Maria Buades, regidora de Turisme; i Bianca Aguilar, regidora d’Esport i Igualtat. La pròxima regata EurILCA Europa Cup 2022 es farà a l’Ostende, Bélgica, del 15 al 17 d’abril del mateix any.

En la classe ILCA 7, guanyador malai Khairulnizam Mohd Afendy (MAS). En segon lloc, el regatista argentí Agustín Vidal (ARG), amb un punto d’avantatge front a l’espanyol SUB21 Gonzalo Suarez (ESP). El quart lloc i la segona SUB21 per el polac Michal Krasodomski (POL). El norueg Theodor Middelthon (NOR) ha estat el primer entre la fota SUB19.

Quant al campionat ILCA 6, la retirada de Maxim Jonker (NED) ha beneficiat a la regatista croata Elena Boroveva (CRO), qui ha quedat en primer lloc amb un sol punt per davant de l’actual campiona mundial femenina de ILCA 6 2021 Emma Plasschaert (BEL). El tercer lloc, per a la olímpica hongaresa Maria Erdi (HUN). I a la quarta posició, la regatista nord-americana Charlotte Rose (USA). La olímpica Marilena Makri (CYP) ha estat la primera entre la flota SUB21 i el regatista irlandès Jonathan O’Shaughnessy (IRL), campió SUB19.

Als resultats finals de ILCA 4, destaca el nostre país. La regatista Adriana Castro (ESP) ha liderat la competició proclamant-se campiona de Overall i Nines. En segon lloc, el campió infantil Xavier Caldentey (ESP). Seguidament, el SUB16 Emilios Max Boeros (CYP) de Xipre. Quart i cinquè lloc per Xavier Garcia (ESP) y Pol Nuñez (ESP).

Thom Touw Photography – EURILCA
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button