EsportsMunicipiPollença

CxM Serra Nord: cap de setmana de cursa a Pollença

L'esdeveniment estarà adaptat a totes les mesures de seguretat. 150 participants separats en diferents grups i temps

Aquest cap de setmana es durà a terme la cursa organitzada per secció de muntanya a Pollença. Es farà en dos dies diferents. Dissabte 6 de febrer serà la CxM Serra Nord i diumenge 7, la CxM Serra Nord XS.

El president de secció de muntanya a Pollença, Miquel Llompart, ha explicat que l’organització de l’acte “ha duit més feina que mai”, ja que, hi han hagut de “preparar l’esdeveniment de la manera més segura”, a causa de la situació. Per aquest motiu, han elaborat un protocol de mesures que podeu consultar aquí.

En total, hi ha 150 participants “amb repartiment” per la situació sanitària. Això vol dir, que ambdós dies es faran tres sortides de 50 persones cada dia separades per una hora. Cada grup de 50, se separarà en 25 persones i sortiran amb cinc minuts de diferència. Abans d’entrar a la zona de sortida, es prendrà la temperatura a tothom.

Les sortides són en tres hores diferents i s’ha separat per categories. La primera és a les 9.30, la segona a les 10.30 i a les 11.30 hores la tercera. Al primer torn aniran els que tenen previst anar més ràpidament. Les dones sortiran totes a les 10.30 hores.

Una de les novetats d’enguany, adaptada a la situació pandèmica, és que no hi podrà haver públic, ja que la cursa és una competició federada. Llompart fa una crida a la responsabilitat perquè els “preocupa que la gent esperi fora de plaça, demanam que és compleixi el nostre protocol”. La plaça estarà tancada al públic, reforçada amb voluntaris, protecció civil i policia local.

Quan els corredors arribin a meta, hauran de dur mascareta, agafar l’obsequi individual (bossa amb fruita, isotònic, etcètera) i “malauradament, partir. Ja que enguany ha tocat així” explica Miquel.

Així com es vagin completant les categories es farà cada entrega de premis d’aquesta. Es faran podis per categories (masculí, femení) i seran els mateixos corredors que agafaran el seu trofeu.

Tot i la dificultat d’organitzar aquest esdeveniment per la situació en la qual ens trobem, Llompart desitja que l’acte “serveixi d’empenta als companys que organitzen curses, perquè vegin que duu més feina però és possible fer-ho bé, complint totes les mesures”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button