EsportsMunicipi

Les pistes de volei de Tamarells, desmontades per la Covid-19

La SARS-CoV-2 ha canviat i alterat moltes de les coses a les que estàvem abasats. L’esport, també ha estat una d’elles. En aquest cas, ha tocat al volei. El passat divendres, les pistes de volei de Tamarells al Port de Pollença van ser desmontades dins el marc del Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per fer front a la Crisi Sanitària Ocasionada pel coronavirus, han explicat des de l’Ajuntament. 

A més, han recordat les normes de seguretat a les platges, que ja us vam explicar la setmana passada. Es tracta d’una campanya posada en marxa per l’112 de les Illes Balears. Informa de les noves normes de seguretat que s’han de seguir a les platges en aquest estiu tan atípic. Podeu veure el cartell a continuació.

Informam que les pistes de voleil a la platja de tamarells han estat desmontades dins el marc del Pla de Mesures…

Gepostet von Ajuntament de Pollença am Freitag, 14. August 2020

Aquesta mesura ha vengut justa pel final de temporada del Club de Volei Pollença, qui ens han explicat que han hagut d’acabar “una setmana abans per aquesta mesura de prevenció”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X