Esports

Jaume Amengual jugarà amb el Real Madrid la Minicopa ENDESA

El pollencí viatjarà aquest dijous cap a la Ciutat Esportiva de Carranque

Jaume Amengual jugarà la Minicopa ENDESA amb el Real Madrid, competició que se celebrarà entre a el 12 i el 16 de febrer a la Ciutat Esportiva de Carranque, a Màlaga. El jove pollencí començarà l’aventura aquest dijous quan agafi l’avió per concentrar-se amb el nous companys i disputar aquesta etapa final. S’haurà d’enfrontar al Coosur Real Betis, Unicaja Andalucía i Cenor Obradoiro CAB, conjunts que conformen el Grup A. Els dos que aconsegueixin més punts passaran a les semifinals, on es veuran les cares amb els equips que s’hagin classificat del Grup B, format pel València Basket, Barça, Club Joventut Badalona i Cajasiete Canarias. Aquí podeu consultar els horaris de tots els partits.

Ara bé, és necessari remarcar que no és la primera vegada que Amengual va convocat amb el club blanc. Fa només unes setmanes que era a Madrid per jugar un torneig amb ells. Va ser després que el varen convidar a particpar al gran esdeveniment: la Minicopa ENDESA.

Més curiositats sobre Jaume Amengual

A principis d’any, el digital Gigantes escrivia meravelles sobre el joc de “jugón” pollencí. El nom de Jaume Amengual es colava en el rànqking de les 10 promeses del bàsquet estatal després d’haver aconseguit unes estadístiques “sobre excel·lents” al Campionat de Huelva. Precisament va ser en aquesta competició per seleccions que l’escolta es va alçar com a MVP tot i haver quedat cinquens.


Mostra més

Articles relacionats

Back to top button