Esports

Poca activitat esportiva durant el pont de Tots Sants

Destacar la primera victòria dels amateurs del Pollença i Port CF a domicili contra el Sant Marçal

Bàsquet Pollença

Els jugadors i les jugadores del Bàsquet Pollença s’han agafat un merescut descans, pel que durant el pont de Tots Sants hi ha hagut poca activitat esportiva al nostre municipi. Només les Infantil Femení especial Antoni Cànaver Arquitectura varen trepitjar la pista el dimecres 30. Ara bé, no va ser un partit fàcil per aquest equip, qui va veure com anaven per darrere en el marcador durant tot el partit. Però la cohesió i les ganes de guanyar van aparèixer en els darrers minuts, tot forçant una pròrroga que els hi va acabar atrognat una merescuda victòria.

https://www.facebook.com/basquet.pollenca/posts/2925012427526337

Pollença i Port Futbol Club

Després d’onze jornades, el Pollença i Port FC aconsegueix la seva primera victòria a domicili. Ho va fer contra el Sant Marçal dins el camp de Son Caulelles. Tomi i Haverland van liderar el triomf de l’equip, marcant 2 i 1 gols respectivament. Amb aquest resultat tan favorable, ascendeixen fins al vuitè lloc de la classificació amb 16 punts i empatats amb el Serralta, el Montaura i el Campanet. Enhorabona!

Pel que fa als altres equips del club, val a dir que els resultats del futbol base pollencí no han estat del mateix gust per a totes les categories. A continuació us deixem un llistat amb els marcadors de tots els partits:

  • Cadet A vs. s’Horta: 2 – 2
  • Esporles vs. Cadet B: 2 – 2
  • Infantil A vs. Llosetense: 8 – 0
  • Serverense B vs. Aleví (1a regional): 8 – 2
  • Alcudia Atl. B vs. Aleví Atl. (2a regional): 10 – 1
  • Viva Sports Masunga vs. Aleví Atl. B (2a regional): 6 – 0
  • Atº Marratxí vs. Benjamí (2a regional): 6 – 2
  • Benjamí Atl. (2a regional) vs. s’Illot/Cala Morlanda : 6 – 1
  • Alcúdia vs. Benjamí Atl. de 1r any: 10 – 1

Club Volei Pollença

Amb el partit contra el Garden Hotels Mallorca Volley, ja van dues jornades consecutives que les jugadores del Club Volei Pollença no poden fer-se amb la victòria. Diumenge van perdre per 3 a 0 contra les líders de la lliga. Ara bé, les nostres veuen com la seva posició a la classificació baixa. Han passat de ser les cinquenes a ser les setenes. Segur que el cap de setmana que ve tenen més sort.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button