Esports

Joan Cifre i Jaume Plomer guanyen el IX Campionat de Truc

El factor sort juga a favor dels vencedors

Joan Cifre i Jaume Plomer són els guanyadors del IX Campionat de Truc que organitza el Club Pollença. La final ha estat una partida tensa i molt justa. Els vencedors asseguren que el factor sort ha jugat al seu favor i ha estat molt important per fer-se amb la victòria.

En una breu entrevista per Som Pollença, Cifre i Plomer expliquen que tot i haver participat en les edicions passades mai havien arribat a la final. Ara bé, al llarg de les nou edicions del torneig sempre havien disputat els vuitens de final.

Com a curiositat, recordar que el Club Pollença complirà 110 anys el 2020. Celebració que coincidirà amb la desena edició del campionat de truc anual.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button