Esports

Joan Cifre i Jaume Plomer guanyen el IX Campionat de Truc

El factor sort juga a favor dels vencedors

Joan Cifre i Jaume Plomer són els guanyadors del IX Campionat de Truc que organitza el Club Pollença. La final ha estat una partida tensa i molt justa. Els vencedors asseguren que el factor sort ha jugat al seu favor i ha estat molt important per fer-se amb la victòria.

En una breu entrevista per Som Pollença, Cifre i Plomer expliquen que tot i haver participat en les edicions passades mai havien arribat a la final. Ara bé, al llarg de les nou edicions del torneig sempre havien disputat els vuitens de final.

Com a curiositat, recordar que el Club Pollença complirà 110 anys el 2020. Celebració que coincidirà amb la desena edició del campionat de truc anual.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X