Cultura

Concerts amb artistassos per arrencar el cicle musical de l'AMP a Ca'n Escarrintxo

Multitudinària assistència i música d'alt nivell maridaren a la perfecció el dia d'estrena del cicle

Aquest passat dimarts arrencà el cicle dels Dimarts de música a Ca’n Escarrintxo. Un cicle musical que es porta fent els darrers anys gràcies a l’Associació de Músics de Pollença.

Aquest cicle de concerts serveix per a que grups conformats per a músics locals o combinats amb altres integrants d’altres parts de l’illa exhibesquin el seu potencial alhora que fan gaudir els pollencins i una bona quantitat d’assistents d’altres pobles.

Aquest dimarts, que s’iniciava el cicle, es començà amb un ple d’assistents i uns concerts plens d’energia per part de grups amb segell de qualitat.

En primer lloc, ‘Frontman and the Managers’, un grupàs totalment local que s’havia retirat per uns anys dels escenaris. La qualitat dels seus músics, la seva posta en escena i un estil musical eclèctic van fer vibrar Ca’n Escarrintxo a l’inici dels tres concerts que encetaren aquest cicle. El grup ja toca aquest proper diumenge a S’embat, a Ses Covetes, i esperam tornar a veure’ls prest a Pollença.

Seguidament, el grup de l’artista local Llorenç Mas, DORSAL veterà lluitador de la música a Pollença amb el conegut a nivell nacional ‘Hermano L’ al capdavant, engrescà en tò reivindicatiu i a ritme de reagge els assistents.

Per a donar finalment pas a l’entrada del seu germà ‘Jaume Mas & The Gardeners’, que tancaren el vespre continuant amb l’estil reagge dels anteriors i el característic tò melòdic de’n Jaume.

Mostra més

Articles relacionats

Consulteu també
Close
Back to top button