CulturaPollença

L’Associació d’Artesans de Pollença commemora l’arribada de la primavera amb una edició especial d’Espai Artesanal

Es durà a terme obrint de nou ‘la Taverna’ dels Jardins Joan March com a botiga temporal durant dos caps de setmana consecutius, del 29 al 31 de març i del 6 al 7 d’abril, coincidint amb les celebracions de Setmana Santa i els Dies Europeus de l’Artesania, respectivament.

A l’Espai Artesanal es podrà descobrir i adquirir peces artesanals úniques, confeccionades exclusivament per artesans locals, i també participar en tallers i demostracions en directe d’oficis artesanals.

Els tallers i demostracions es focalitzen en el segon cap de setmana, brindant l’oportunitat de desxifrar els secrets del paper maixé, aprendre a construir una granja, experimentar amb tècniques d’estampació tèxtil, gaudir de l’art del torn ceràmic, col·laborar en la creació de joieria i presenciar la confecció d’una corbata.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button