CulturaEu Moll

Concert de portes obertes a la Base Militar

No es necessitarà invitació i l'entrada serà gratuïta

La Base Militar del Port de Pollença obre novament les seves portes al públic per a un concert d’orquestra a la posta de sol.

L’aeròdrom militar oferirà el pròxim 20 d’abril, previ a la posterior Jura de Bandera que tindrà lloc el dia següent, la interpreació d’obres musicals variades que aniràn des de marxes militars fins a una selecció de temes de Coldplay o de Robin Hood.

Un lloc inmillorable per gaudir de la música amb la posta de sol, a les 19.30 de l’horabaixa, alhora que conèixer les instal·lacions que, un cop més enguany, permetrà l’entrada gratuïta a qui vulgui assistir-hi amb l’únic requisit de prsentar el document nacional d’identitat.

Cartell d’invitació a l’esdeveniment

En el següent vídeo podreu observar una mostra de les actuacions dutes a terme el passat estiu a la Base Militar del Moll en la qual s’interpretaren obres musicals de grans pel·lícules com Pirates del Carib o Bravehart. Tot un luxe poder gaudir de la música amb la badia de Pollença de fons i en un recó privilegiat.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button