CulturaMunicipi

Estau assabentats de com va el ‘DIM’?

Les activitats començaren ja diumenge, però el dia de la música arriba demà amb tota la seva força

Les activitats relacionades amb el ‘Dia Internacional de la Música‘ preparades per l’Associació de Músics ja han començat.

Tot es posà en marxa diumenge amb un passa-carrers de la banda de música de Pollença, inaugurant un cicle d’actuacions musicals que no acabarà fins demà: el Dia Internacional de la Música.

Els actes es desenvolupàren tant a la Plaça Vella com a la plaça Major. A més, a la plaça Vella hi tingué lloc una actuació musical que barrejava petits músics de l’escola de música de Pollença amb músics locals més veterans.

La ‘Padawan Big Band’ són aquests petits ‘jedis’ musicals de l’escola de música que, ben dirigits, van fer sonar de luxe els seus instruments tot i lluitar contra un sol que aclaria les idees. Més tard, sense tant de sol però no amb menys xafugor, actuaren Aina Tramullas i Maria Antònia Gili.

El passat diumenge la plaça lluïa un ambient que mesclava la música tradicional, el ball i, sobretot, era una plaça d’un poble ple de vida. El grup ‘Ballugall Folk’ va fer ballar una gran quantitat de públic que s’acostà a gaudir de la mescla de boleros, fandangos i música tradicional mallorquina. Un bon nombre de persones s’animà a ballar el tradicional ball de bot i una altre gran afluència de turistes s’aturà a observar amb joia l’espectacle.

Per descomptat, un ambient que feia poble. Que feia que la bellesa de la Plaça Major ressaltàs gràcies a la germanor d’un poble que ballava i d’uns turistes que gaudien de veure la música, tradicions i ambient local.

Avui, i ahir han sigut dies de descans en quant als actes musicals relcionats amb el DIM (Dia Internacional de la Música). Demà, però, arriba el dia esperat i els plats forts. Com el passat diumenge, els actes es repartiràn en diferents indrets. I, en aquesta ocasió, també al Port de Pollença els molleros podràn gaudir-ne d’un tast davant l’oficina de turisme (al passeig Saralegui).

Tot apunta que demà, novament, l’associació de músics de Pollença tornarà omplir els carrers de música com ja duu fent en sis passades edicions.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button