CulturaMunicipi

Arriba la cinquena edició del Dia Internacional de la Música

Pollença celebrarà el pròxim 18, 19, 20 i 21 de juny la cinquena edició del Dia Internacional de la Música, que té lloc oficialment el dia 21, amb unes vint actuacions a diferents localitzacions del municipi.

Pop, indie, reggae, flamenc, blues, swing, folk, rock, música tradicional o música clàssica són els diferents estils musicals que es podran escoltar als carrers i places de Pollença, del Port de Pollença i de Cala Sant Vicenç.

L’objectiu d’aquest esdeveniment, gratuït i per a tots els públics, és que la gent pugui gaudir de la música en general, on tots els seus estils hi estiguin representats i al mateix temps poder donar una oportunitat a nous grups emergents així com gaudir de conegudes bandes de la geografia balear o nacional.

Podeu consultar la programació completa fent clic aquí.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X