CulturaMunicipiPollença

Inici de festes tranquil i noves mesures per la Covid-19

Aplicades mesures excepcionals per a actes i esdeveniments culturals

Ahir, 26 de juliol, començaven les festes de la Patrona de Pollença. Aquest any, per circumstàncies inusuals, la majoria d’actes s’han vist afectats si no suspesos.

Una baixada de bandera en l’intimitat i un pregó que es pogué visualitzar en dos punts diferents del poble per evitar aglomeracions, foren els trets més característics d’aquest començament de festes marcat per la Covid-19.

Tot i les ganes de bauxa de molts pollencins, estem en una situació delicada, però la gent n’és conscient i ho respecta, ja que la Policia Local assegura no haver de realitzar cap intervenció i que tot va transcórrer amb absoluta tranquil·litat, respectant les normes de seguretat imposades per les autoritats. Així i tot, s’enregistraren algunes denúncies de caràcter secundari.

Per altra part, davant aquesta Patrona tan peculiar, i d’acord amb la normativa aprovada pel Govern de les Illes Balears, s’han pres unes mesures extraordinàries per mor de la Covid-19 que s’han d’aplicar per a actes i esdeveniments d’àmbit cultural. D’aquesta forma, a part de complir amb els requisits habituals, l’Ajuntament de Pollença s’ha compromés a seguir protocols com ara no repartir programes en paper, obrir les portes dels esdeveniments una hora abans per evitar aglomeraciones o difondre un missatge recordatori de les normes a seguir abans i desprès dels actes, entre molts altres.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button