Avis Legal

Qui som

El portal digital d’informació local SomPollença.com és propietat de Balearics Live Entertainment SL. (BALEARSLIVE)

Informació legal

Aquesta pàgina web és propietat de
Balearics Live Entertainment S.L. NIF: B16658478.
Domicili: C/ Sant Jordi 51, 07460 Pollença · Illes Balears
Empresa inscrita al Registre Mercantil de Palma de Mallorca, al tom: 2843, foli: 12, fulla: PM-88169 Inscripció: 1
e-mail: info@balearslive.com

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contraries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L’accés al WebSite és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés al website no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Balearslive i l’usuari.

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de Balearics Live Entertainment S.L. Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets d’autor, es poden copiar, citant-ne la procedència.

En cas que l’usuari proporcioni algun tipus d’informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Les notícies d’aquest diari es publiquen sota la llicència (CC BY-NC-ND 3.0) Les fotografies, vídeos o articles d’opinió són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los, al no ser propietat de Balearics Live Entertainment S.L.

Política de protecció de dades de sompollença.com

A continuació, sompollença.com  li informa de la política de protecció de dades que aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament per l’usuari a través del web www.sompollença.com

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades al fitxer “Usuaris i subscriptors de SomPollença.com”, del qual és responsable Balearics Live Entertainment S.L.

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web de SomPollença.com  i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l’enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directa o indirectament amb Balearics Live Entertainment S.L. a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).

Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè a SomPollença.com, excepte en aquells casos en què li haguem informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.

Li informem que SomPollença.com  adopta i implementa totes les mesures de caire tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les seves dades personals, tendents a evitar la seva pèrdua, alteració, tractament i manipulació indeguda per part de persones no autoritzades.

En acceptar la política de protecció de dades, autoritza de forma expressa, lliure i inequívoca al responsable del fitxer, Balearics Live Entertainment S.L., al tractament de les seves dades personals en els termes indicats.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició adreçant un escrit amb còpia del teu DNI a Balearics Live Entertainment S.L. a C/ Sant Jordi 5, 07460 Pollença · Illes Balears o bé a través del correu electrònic info@balearslive.com

Cookies i altres:

Una galeta és un fragment petit de text que els llocs web que visiteu envien al navegador. Ajuda els llocs web a recordar informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions de configuració. Això pot fer que la següent visita sigui més senzilla i que el lloc us sigui més útil. Les galetes tenen un paper important, ja que sense elles l’ús del web seria una experiència molt més frustrant.

SomPollença.com  fa servir galetes per a moltes finalitats:

1. Recordar les vostres preferències
2. Augmentar la rellevància dels anuncis que veieu
3. Comptar el nombre de visites que rebem per accedir a una pàgina.
4. Ajudar a registrar-vos als nostres serveis i protegir les vostres dades.

Quins tipus de galetes utilitzem?

1. Galetes d’anàlisi estadística
2. Galetes publicitàries
3. Galetes de caràcter tècnic i de personalització

Com puc configurar les meves galetes?

Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer
Safari per a IOS (iPhone i iPad)
Chrome per a Android

Back to top button
X