PollençaUnio Mollera PollencinaVídeo

Bianca Aguilar: “Els reconeixements Clara Hammerl no s’han cancel·lat, s’han ajornat”

La regidora ens explica en una entrevista com han organitzat el mes de la dona

En aquests dies previs al 8M, dia Internacional de la Dona, hem parlat amb la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença, Bianca Aguilar. Qui ens ha explicat la tasca que es fa des del consistori en temes d’igualtat, com es varen organitzar durant la quarantena i com han organitzat el mes de la dona d’enguany.

Ja fa uns anys que per celebrar aquest dia es dedica tot el mes de març a actes relacionats amb la dona, com ús vam explicar fa uns dies. Enguany, ja s’ha entrenat aquesta programació amb una tertúlia a Ràdio Pollença anomenat “Som Dones, Som Esport” amb Karen Darke, Núria Vallejo i Bianca Aguilar.

Per altra banda, davant la sorpresa de pollencins de què els reconeguts premis Clara Hammerl enguany no siguin dins el programa, la regidora ha aclarit la situació, escolta-la:

Bianca Aguilar, explicant els reconeixements Clara Hammerl de 2021

Aquest any, el 8M es veurà una mica eclipsat i “amb menys protagonisme”, ja que, hi ha plenari extraordinari, ens ha explicat Aguilar. Tot i això, convida a tothom que assisteixi als actes sempre amb les mesures de seguretat pertinents.

A continuació pots veure el programa complet del mes de la dona:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button