Successos

Apareix una pintada a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença

Un veí de la zona ha trobat aquest grafit, tot i que ha assegurat que és el primer que veu al municipi

Un resident de Pollença va trobar aquest dijous una pintada a la plaça Miquel Capllonch. El veí ha assegurat que és la primera que veu al poble i alguns ho han qualificat d'”intolerable”. Per la seva part, la Policia Local ha apuntat que intentaran esbrinar quina edat pot tenir l’autor i investigar demanant per les escoles.

El procediment, segons la policia, és denunciar a la persona que ha fet el grafit i, si és menor, es xerra amb els pares perquè es facin càrrec de la neteja. Alguns pollencins han demanat que es reparteixin multes, que es posin càmeres i que surti a la llum el responsable de la pintada.

Sergi Muñoz
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button