CulturaMunicipi

Cap Pela ret homenatge a Miquel Costa i Llobera en el seu nou disc nadalenc

Un dels temes d'aquest darrer treball és la cançó composta per Joaquim Domènech amb la lletra de 'Bressol de pobre' del poeta pollencí

Cap Pela ha tret un nou disc titulat Encén els llums amb l’objectiu d’encetar i acompanyar les festes de Nadal. El treball inclou set cançons que van des de temes populars amb arranjaments especials fins a nadales noves i pròpies creades per la formació vocal; les quals són interpretades exclusivament amb les seves veus i produïdes per Mateu Picornell. Entre els temes que componen aquest disc, el grup ha destacat la cançó composta per Joaquim Domènech amb la lletra de Bressol de pobre de Miquel Costa i Llobera: “És un merescut homenatge i reconeixement al poeta cent anys després de la seva mort, que compta amb el suport de la Fundació Rotger Villalonga”.

Cal recordar que, durant la seva trajectòria, Cap Pela ha encès els llums de places de diferents pobles i ciutats. En aquest context, les nadales solen ser un ingredient que enriqueix el moment. “Aquest disc és una oportunitat per guarnir unes festes tan esperades d’una manera especial”, ha conclòs la formació. De fet, el grup actuarà i presentarà aquest treball en viu el 23 de desembre, a les 20 hores, a l’Església del Roser.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button