Site icon Som Pollença

Un mercat de segona mà organitzat per ‘Undermoll’

Mercat de segona mà

Mercat de segona mà

L’associació cultural Undermoll ha organitzat un mercat de segona mà pel 29 de febrer i l’1 de març a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença. Per això fan una crida als ciutadans demanant que col·laborin tot aportant articles que tenguin per casa i ja no utilitzin. Tot és vàlid. Accepten des de peces de roba fins a petits electrodomèstics, passant per llibres, música, decoració i estris diversos. Podran dur els productes a Marta Formes Fotografia (C/ Monges, 7) i a Tartas al Alba (C/Rubén Darío, 12) els dimarts, dimecres i dijous de 10,00 h a 13,00 h i de 16,00 h a 19,00 h.

Amb el mercat de segona mà, l’associació pretén fomentar l’economia circular i també finançar els seus projectes. Els diners recaptats aniran destinats als projectes que tenen en marxa com l’hort urbà o el racó de pensar.

Exposició fotogràfica sobre la dona treballadora

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que és el 8 de març, també han organitzat una exposició fotogràfica que porta per títol “Dones silenciades en el seu temps. Visibles ara”. Tot i que encara queda temps, des d’Undermoll agrairien que se’ls hi aportin imatges particulars de les dones treballadores, amb un mínim de cinquanta anys d’antiguitat, per poder-ne fer una còpia. Recorden que com més exemplars tinguin, més gran podrà ser l’homenatge.

Aquesta es podrà visitar al local de l’Associació de Veïns del Moll de dia 8 a dia 22 de març. Ara bé, la inauguració serà el dissabte 7 de març a les 18,00 h.

Exit mobile version