Eu MollMunicipi

Nou Pla Director d’Espai Públic al Port de Pollença

Millores en la mobilitat i l'aparcament arran de la controvèrsia pel canvi de sentit de la Carretera de Formentor

L’Ajuntament de Pollença implementarà un nou Pla Director d’Espai Públic al Port de Pollença, destinat a millorar la mobilitat i l’aparcament de la zona. Aquest pla és el resultat d’un procés de consulta amb veïns i entitats locals, motivat per la controvèrsia generada pel canvi de sentit de la Carretera de Formentor.

Canvis en la mobilitat

Després de diverses reunions amb les parts afectades, s’ha decidit revertir el sentit original de la Carretera de Formentor, de Joan XXIII cap a Formentor. A més, es duran a terme altres novetats de circulació de manera progressiva durant el mes de juny:

  • El carrer Ecònom Torres serà en direcció a la carretera de Formentor.
  • El carrer Llebeig passarà a ser de direcció única.
  • Es produiran canvis de sentit als carrers de les Monges, de Mestral i Verge del Carme (entre els carrers de les Monges i Elcano).

Millores en l’aparcament

El Pla Director també aborda la qüestió de l’aparcament, amb l’increment i delimitació de places als següents carrers:

  • Carrer Vicenç Buades (entre Tramuntana i Xaloc).
  • Carrer Metge Llopis.
  • Carrer de Roger de Flor (prop de l’Avinguda Bocchoris).
  • Avinguda Bocchoris.

Es promouran aparcaments a la via de circumval·lació, amb passos de vianants a la franja d’equipaments (Centre de Salut, piscina, etc.) per facilitar un trànsit segur entre aquestes zones. També es millorarà la senyalització per identificar les zones d’aparcament amb facilitat.

Reunió amb Carreteres del Consell de Mallorca

Pròximament, es durà a terme una reunió amb Carreteres del Consell de Mallorca per discutir possibles millores addicionals que es puguin implementar en el marc d’aquest pla.

Visió integral i participació ciutadana

Les mesures immediates s’implementaran de manera escalonada, tot i que el pla té una visió a llarg termini que es desplegarà progressivament en diferents fases. Així, s’aconseguirà una visió integral del Port de Pollença a curt, mitjà i llarg termini.

Finalment, el Pla Director d’Espai Públic serà sotmès a debat polític i exposat a la ciutadania perquè puguin presentar al·legacions.

Mostra més

Articles relacionats

Consulteu també
Close
Back to top button