MunicipiPollença

‘Entreteniment, cultura i tradició’: donam la benvinguda a la Fira de Pollença 2023

Programació completa d'aquesta 40a edició de la fira

No és notícia que arriba la fira, ja n’estam ben informats, però el que sí que és novetat és el concepte que se li ha volgut donar enguany. La Fira, sota el lema “Entreteniment, cultura i tradició” fa també una crida a “Repensar dissenys, repensar processos”.

Què vol dir això? Que aquesta 40a edició de la Fira girarà entorn de la necessitat de reflexionar sobre el producte de proximitat i l’economia circular. Ja que, cada vegada més, es fa necessari tenir cura de com afecta la producció al medi ambient i a la vida de tots els éssers humans. Reutilitzar productes per allargar la seva vida útil és un dels objectius d’aquesta proposta:

“L’Ajuntament fa una aposta sòlida pel producte de proximitat i per les empreses que, en la creació del seu producte, tenen cura de la natura i respecten els seus cicles, i que, a més, tornen a teixir el procés productiu que ha anat desapareixent al llarg de les darreres dècades”,

llegim a la presentació del programa.

Però no tot quedarà aquí. Hi haurà música, jocs, atraccions, gastronomia, venda d’artesanies… Perquè una fina és una fira, encara que aquesta és la nostra Fira. Per això, l’Ajuntament ha tengut en compte als pollencins i pollencines, proposant activitats per a totes les edats.

La programació completa, que ja es va iniciar aquest cap de setmana passat, la podreu trobar aquí: Veure la programació de la Fira de Pollença 2023.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button