EntrevistesMunicipi

Balearslive: 'Tot el que té sò i llum, ho podem fer!'

Els nostres companys foren entrevistats al 'De tot i molt', de Ràdio Pollença

El passat divendres entrevistaren els nostres companys de ‘Balearslive’ a Ràdio Pollença per demanar-lis com han arribat a ser una empresa puntera en el món dels audiovisuals a nivell balear. També els demanàren per aquest mitjà digital; ‘Som Pollença’!

En Martí Morro, conjuntament amb na Kristina Shtefanyuk i n’Esther Alfonso, passaren pel ‘De tot i molt’ de l’emissió municipal per a ser entrevistats sobre el que destaca ‘Balearslive’ al seu sector i per conèixer com sorgí i com ha arribat a guanyar-se un lloc al món de la comunicació essent una empresa petita que pot arribar a abarcar difusions televisives tan importants com els partits del Reial Mallorca o el Palma Futsal.

Com sorgí Balearslive

Sobre la seva història, contaren el seu humil inici: després de la desaparició del canal ‘TV Mallorca’, apareixeren per donar veu i difusió als clients que havien perdut la seva aparició al canal televisiu insular. En especial, per exemple, el ‘Club Voley Palma’ pujà a 1ª divisió masculina, on la federació els obligava a retransmetre els seus partits en ‘streaming’ com a requisit de la categoria.

Així, en Martí decidí crear una empresa especialitzada en retrasmissió en ‘streaming’ per tal de transmetre esdeveniments esportius, conferències, concerts, ‘pay-per-view’, i tot tipus d’esdeveniment que inclogués elements audiovisuals.

Tot el que té sò i llum, ho podem fer

Martí Morro

Sò, llum i espectacles

Tot i haver-se especialitzat en l’streaming, ‘Balearslive’ s’està expandint també en el sector dels espectacles demostrant capacitat d’organització i crida, congregant multituds i portant artistes de renom a Pollença, i a l’illa.

Ja en els darrers anys ha sigut capaç d’organitzar esdeveniments musicals congregant grups de llarg recorregut com ‘Burning’ o ‘Sau’, que han passat per Cala Sant Vicenç, I últimament hem pogut gaudir de l’organització per part de ‘Balearslive’ de la festa aniversari d’aquest portal web que li és associat; ‘Som Pollença’, que com sabeu va tenir lloc a ca’n Escarrintxo amb l’assistència de milers de persones tan locals com de fora del municipi i amb l’actuació del DJ Oscar Romero, donant també l’oportunitat de mostrar-se a varis artistes locals.

Justament, aquest passat cap de setmana on han tingut lloc les ‘Quintades 2023’ a Pollença, la coordinació dels concerts i l’espectacle en sí (muntatge, sò i llums, grups, etc.) ha sigut gràcies a la feina d’aquests companys.

Les ganes de seguir en aquesta línia portaràn, com vam anunciar l’altre dia des de ‘Som Pollença’, a Dj’s de nivell internacional (inclosa ni més ni manco que Dj Zanova, top 100 del rànquing mundial) amb l’espectacle ‘Autèntika Mallorca’ programat pel proper 8 de juliol.

Una empresa de llarg abast, però de proximitat

A dia d’avui, ‘Balearslive’ pot arribar a retransmetre qualsevol tipus d’esdeveniment internacional des de Mallorca cap a qualsevol part del món i actúa, sobretot, a nivell insular però també balear.

L’streaming que fa ‘Balearslive’ funciona des del desplaçament dels tècnics i els seus equips al lloc de l’esdeveniment d’arreu de les illes per fer-lo arribar a indrets internacionals.

Mantenint un caràcter idiosincràtic, ‘Balearslive’ segueix a dia d’avui essent una micro-empresa amb un equip petit que, depenent dels requisits de cada esdeveniment, contracta més o menys serveis externalitzats amb qui normalment col•labora.

Som una empresa petita i ens agrada esser com som. No sabem si volem crèixer. Així com funcionam actualment, podem atendre i satisfer millor els nostres clients

Martí Morro, soci fundador de Balearslive

Així mateix, ‘Balearslive’ és propietari d’aquest diari digital; ‘Som Pollença’, que pretén esser un mitjà de comunicació local, dedicat a donar veu a totes les notícies del municipi pollencí i dels seus voltants, des de l’objectivitat i la recerca de continguts que puguin interessar tant a locals, com a foranis d’arreu de l’illa.

Podreu trobar l’entrevista sencera a Ràdio Pollença!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button