Municipi

Entrevista a Koàti Cosmetics: La importància de la cosmètica natural i vegana

"És important respectar l'embalatge i utilitzar materials afins amb la cura del medi ambient"

Avui en dia sentim moltes vegades parlar de la cosmètica natural, vegana i sostenible, la qual té cura del medi ambient. Però realment sabem què significa això? Al nostre municipi, podem trobar la marca de cosmètica natural Koàti Cosmetics, a la qual hem decidit entrevistar per tal d’aprendre un poquet més sobre aquest món tan curiós i necessari tant per la cura de la nostra pell com del planeta.

Què et va dur a capficar-te en la cosmètica natural?

La cosmètica natural és una alternativa a la cosmètica convencional que usem des de sempre, m’agrada pensar que evolucionem cap al respecte al medi ambient i a nosaltres mateixos.

Quina diferència hi ha amb la cosmètica que comunament coneixem, és perjudicial per la pell?

La diferència fonamental és que no s’usen cap mena d’agents químics ni tòxics, a més, la nostra línia és vegana que significa que no hi ha cap actiu d’origen animal i no s’han testat els nostres productes ni els actius que contenen en animals.

La cosmètica convencional no és nociva per a la salut però sens dubte pot ser més irritant i amb menor grau de tolerància.

La cosmètica natural pels seus actius i les concentracions moderades que incorporen en les seves fórmules són més tolerats per tot tipus de pells.

Com és el procés de fabricació d’aquests productes?

Ha de respectar al màxim la formulació amb productes naturals i sense químics. És important respectar l’embalatge i utilitzar materials afins amb la cura del medi ambient.

Per aprofundir, a més és vegana, per què trobes que aquest punt és important?

Una rutina saludable és aquella que respon a les necessitats de la nostra pell sense irritar-la ni agredir-la sinó reforçant-la i donant eines perquè millori.

Per acabar i com exemple, és parla molt avui en dia de tenir una rutina facial saludable, com definiries aquesta rutina? Hi ha tipus de pells diferents, però quina recomanació general podries fer a les persones perquè s’iniciïn a cuidar la seva pell?

El principal de la cura de la pell és una bona neteja per a començar, és a dir, un producte de neteja facial i després com a mínim una crema hidratant que incorpori algun actiu específic per a tractar les característiques o mancances de la nostra pell (taques, línies d’expressió, flaccidesa, lluminositat, hidratació, etc). A més, hauríem de sumar una crema de nit que aportació actius que ajudin a la *regerenacion cel·lular és a dir agents exfoliants respectuosos.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button