MunicipiSuccessos

Colonya comparteix el seu més sentit condol per la mort de Joana Colom Cifre

"Volem destacar la constància, implicació i participació activa que manifestà"

El Consell d’Administració de Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença vol manifestar la seva més profunda tristesa i el més sentit condol als familiars i amics per la mort de la Sra. Joana Colom Cifre.

Joana, des de sempre, ha estat vinculada, d’una o altra forma, amb l’obra de Colonya. Inicià la seva relació directa l’abril de 2010, com a vocal del Consell d’Administració, passant després a ser-ne la vicepresidenta primera, càrrec que ha mantingut fins el moment del seu traspàs, no deixant que la greu malaltia que patia li impedís assistir a cap reunió. Durant tots aquests anys, ha manifestat un inigualable sentit de pertinença a l’Entitat, fent honor a unes arrels familiars que la vinculen a la seva fundació i a les diverses etapes per les que ha passat al llarg de la història.

També volem destacar la constància, implicació i participació activa que manifestà, tant en els assumptes tractats al mateix Consell, com en l’assistència i col·laboració en els actes socials i culturals de la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

Tot plegat, ha fet que ens hagi deixat una gran empremta a tots els qui formam part de la institució de Colonya, així com entre els seus companys i companyes del Consell d’Administració que han tingut el plaer de compartir treball i amistat amb ella. D.E.P.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button