CulturaMunicipi

Comença el termini per al concurs de pòsters de la Jornada Joves Emprenedors/es

El darrer dia per participar serà el 10 de febrer

Com des de fa uns anys, des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Pollença s’ha convocat el concurs de pòsters de la Jornada de Joves Emprenedors/es. La iniciativa va neixer per a “implicar i fer partícips els joves de Pollença en el disseny del material gràfic de les jornades”. Per aquest motiu, el cartell guanyador s’utilitzarà per a informar de la propera convocatòria. Aquesta es preveu per dia 19 de març.

Podran participar-hi els joves entre 16 i 35 anys, residents al municipi, amb una única obra i de manera individual. L’entrega serà digital, mitjançant lcorreu electrònic. Les bases completes de la convocatòria les trobareu al següent enllaç (clicau aqui).

El premi per a l’únic guanyador/a consistirà en un val de compra per valor de 100 € a bescanviar en el comerç local de Pollença (Emprèn). El darrer dia per entregar obres serà el 10 de febrer.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button