Municipi

El conserge Mateu Capó se’n va i organitza una festa de comiat

El murero, que ha treballat gairebé deu anys al Club Pollença, deixa la feina per motius econòmics i munta un Cap d'Any anticipat el dissabte 10 de desembre per dir adeu

Mateu Capó, el conserge del Club Pollença des de fa quasi deu anys, deixa aquesta feina i per aquest motiu ha organitzat una festa d’acomiadament. Serà el pròxim dissabte 10 de desembre, a la plaça major del municipi, amb la temàtica de Cap d’Any anticipat. “M’ha agradat molt fer aquesta feina, tot i que jo sigui de Muro, per jo Pollença també és el meu poble”, ha assegurat Capó.

El conserge ha explicat que se’n va per temes econòmics, ja que no s’ha entès amb els propietaris, i li sap greu; però ha subratllat que “la vida continua”. L’esdeveniment proposa, segons ell, molta bauxa: tardeo amb diferents djs (Jaume Colomar, Pau Xoriguer i Sebas Serrano), castells inflables i sortejos. Com que hi haurà activitats per a totes les edats, Capó ha convidat a tot el poble: “Muntar això ha estat cosa meva i amb quatre amics hem anat fent, a més, coincideix amb el meu aniversari”.

Cal recordar que el Club Pollença és una institució centenària que funciona, en gran part, gràcies al conserge, perquè du la dinamització del bar i obre i tanca el local cada dia. Entre les coses que se sortegen en aquesta festa de comiat, hi podem trobar pernil salat, botelles de vi o dolços. Amb tot, les campanades anticipades aniran a càrrec de la banda de tambors i cornetes, moment en què cadascú haurà de dur dotze peces de menjar -prohibit dur raïm-. Segons Capó, els més originals tendran premi.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button