Alternativa per PollençaMunicipiPolítica
Destacat

ALTERNATIVA PER POLLENÇA DEIXA LA POLÍTICA DE PRIMERA LÍNIA

S’acosten temps foscos i nosaltres no tenim més remei que replegar-nos....

S’acosten temps foscos i nosaltres no tenim més remei que replegar-nos….

Així acaba la carta remesa per Alternativa als seus militants i simpatitzants, on ha anunciat que després de 16 anys amb representació municipal, no se presentaran a les Eleccions Locals del 2023.

Alternativa per Pollença va obtenir representació municipal el 2007 i de les hores fins ara ha tingut representació municipal sempre a l’oposició. La legislatura 2015 – 2019, va donar suport a la candidatura de Junts Avançam per fer Batle a Miquel Àngel March, però sense entrar al Govern per l’aliança d’aquests amb UMP del actual Batle Andrés Nevado.

A la carta remesa als militants, fan una resum del que ha suposat el seu pas per l’administració local i analitzen les causes de la seva no presentació a les eleccions del any que ve, entre altres coses el seu esgotament i la falta de relleu generacional que no han sabut fer. També fan un agraïment als regidors que han representat Alternativa durant aquests 16 anys i a les persones que han donat suport al projecte que ara finalitza.

Podeu llegir la seva carta al següent enllaç:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button