FormentorMunicipi

L’empresa promotora de l’Hotel Formentor respon a l’oposició

L’empresa Emin Capital S.A ha fet arribar una carta a l’oposició de l’Ajuntament avisant-los que emprendran accions legals si no retiren les “falses acusacions sobre el presumpte enriquiment il·lícit de l’activitat del pàrquing, ja que atempten clarament contra la imatge i bones pràctiques de l’entitat i de tot el grup de grans professionals que hi formen part”.

A l’escrit lamenten també el rebuig a la seva invitació a una reunió per explicar-los “les bondats” del projecte. Defensen que, a escala social-econòmica, crearia més de 470 llocs de feina en una inversió de més de 75 milions d’euros.

A banda, expressen que en aquesta taula de diàleg, la seva voluntat també era parlar-los del projecte d’obra, “i resoldre els dubtes que traslladen a través dels mitjans de comunicació”.

Des de la societat argumenten que s’ha tengut molt en compte l’ecologia, les zones verdes de la zona com la vinya i l’hort ecològic.

Finalment, també argumenten que es té present la cultura. Tenen la idea de reprendre els premis literaris.

Des de l’empresa resten a l’espera d’una resposta per part de l’oposició i esperen que acceptin asseure’s per parlar de tot això.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button