Municipi

La sèrie de Netflix que és tendència

Després de la mort de la reina Isabel II, només al Regne Unit The Crown (Netflix) ha obtingut un 800% més de visualitzacions. Així mateix, també ha rebut un gran nombre d’espectadors als Estats Units, França i Austràlia. De fet, a escala mundial l’audiència ha estat quatre vegades major.

La sèrie narra la vida de la monarca Elizabeth II al llarg de diverses dècades, començant a finals de la dècada dels 40 del segle XX.

La producció britànica es va estrenar l’any 2016 i les seves quatre temporades han sigut tot un èxit d’audiència i crítica. The Crown va guanyar 11 Emmys el 2021, inclòs el de millor sèrie dramàtica. La ficció també va aconseguir dos Emmys l’any 2020, cinc el 2018 i tres el 2017.

Actualment estan gravant la quinta temporada. Ara bé, després de la notícia de la mort de la monarca, Netflix va declarar que en senyal de dol interrompria la producció de The Crown. L’equip de rodatge de la sèrie es trobava just a Barcelona filmant una de les seqüències que narra la mort de Lady Di.

Imatges de la sèrie The Crown

La reina Isabel II va morir el passat 8 de setembre, posant fi a un regnat històric de 70 anys. La seva mort ha provocat reaccions emotives tant al Regne Unit com en tot el món.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button