Municipi

Quants doblers ha guanyat Carlos Alcaraz a l’US Open 2022?

Carlos Alcaraz ha aconseguit molt més que un trofeu i ser el número 1 del món a Flushing Meadows. Se n’ha enduit a casa una bona quantitat de doblers.

El tenista de només 19 anys Carlos Alcaraz ha guanyat el seu primer Grand Slam a Nova York. S’ha convertit en el segon tenista més jove en assolir-ho, només per darrere Pete Sampras. Però lo que ningú ha aconseguit fins ara és ser el número 1 del món sent tan jove.

Quants doblers ha guanyat Carlos Alcaraz a l’US Open 2022?

El tenista murcià ha ingressat la quantitat més gran de la història dels premis del torneig de Grand Slam. Alcaraz ha ingressat 2,55 milions d’euros al canvi actual (de dòlars a euros) per guanyar l’US Open 2022.

Cal saber que el torneig comptava amb una borsa de 60,3 milions de dòlars. La major de la història.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button