Cala Sant VicençMunicipi

Cala Molins romandrà tancada per precaució

Degut a una avaria de les aigües residuals, la platja de Cala Molins romandrà tancada fins a nou avís. Ara mateix s’està treballant per a solucionar el problema, els abocaments no han arribat a la mar, però es tanca la platja per precaució. La Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears sirà qui dirà quan estigui solucionada la incidència. Des de l’Ajuntament de Pollença estan col·laborant en totes les tasques necessàries per ajudar a resoldre aquest incident com més aviat millor. Es prega que es respectin les senyalitzacions i els avisos per part del Servei de Socorrisme.

Xisco Mas, president de l’Associació de veïns, es lamenta i diu que “això és el resultat de manca d’inversions i manteniment”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button