EsportsMunicipi

Formentor, destí idíl·lic dels cicloturistes

El 38% dels britànics trien Mallorca com a lloc preferit

Durant la recent fira internacional de cicloturisme London Cycle Show, es va realitzar una enquesta per a un total de 500 assistents. La finalitat era conèixer les seves preferències com a consumidors del sector ciclista i el destí nacional preferent.

Segons els resultats, Mallorca és el destí que major interàs genera, triat per un 38% dels cicloturistes. No tan sols per la climatologia i els paisatges, sinó com a lloc idíl·lic per a la realització de la pràctica esportiva. A més, d’entre els indrets amb major impacte, es troba el Cap de Formentor, un dels espectaculars racons de la nostra illa i que forma part del municipi de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button