Site icon Som Pollença

Els Dies Internacionals són importants… si són gastronòmics

Avui, Dia Internacional de la Truita de Patates, confirmem el valor de la bogeria de posar nom a tot. I per descomptat, ho feim amb una recepta ben fàcil perquè tots podem gaudir d’ella. No valen excuses de complexitat i temps…

Necessitarem:

Començam fent netes les patates per després llevar-lis la pell i tallar-les a daus mitjans (o petits, a làmines; també val en mitges llunes… Talla al teu gust!). Fes el mateix amb la ceba, si és que la vols.

Mentrestant, encalenteix l’oli a la paella i, quan estigui llest, tira les patates i la ceba. Afegeix una pessigadeta de sal, així com si fossis un xef gurmet amb molt prestigi. I fregim a baixa temperatura uns… Ningú sap els minuts, però fins que trobis que està cuita.

Llevam l’excés d’oli i feim neta la pella o agafam una altra en cas de mandra màxima. Cascam i batem els ous, als quals agregam la fritada. Aquesta barreja la tiram a la nova paella, prèviament encalentida amb un poc d’oli per no aferrar-ho tot.

Quan estigui quasi quallat, tapam amb un plat i feim la volta. Si aconsegueixes aquest pas, és tota teva: torna a girar-la quan estigui dauradeta com tu quan vas molt a la platja d’Eu Moll i… voilà, a menjar!

_

Envia’ns la teva fotografia del resultat i explica’ns si ets de talls quadrats o triangulars.

Exit mobile version