Municipi

Reconeixement a Margalida Femenia de l’Obreria de Sant Sebastià

Ahir, després de la processó dels cavallets i l’estendard, ja dins l’església es va atorgar una distinció per la feina feta durant anys a Margalida Femenia.

Danilo De Urbeza, el rector de Pollença, ens ha explicat que:

Fins el 2020 na Margalida Femenia va formar part de l’Obreria de Sant Sebastià i després de molts d’anys, més de 35, vinculada a la festa de Sant Sebastià va voler fer una passa al costat i donar pas a gent nova dins la preparació de la festa.
Durant tots aquests anys va fer una feina incansable i amb l’únic interès que la festa pogués lluir així com es mereix i podríem dir que gràcies a ella no s’han perdut elements tan importants com poden ésser els cavallets i l’estendar
d.”

Una feina molt important per la nostra cultura que rep un reconeixement d’aquesta manera.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button