Municipi

La regidora Francisca Cerdà s’ha inoculat la sisena dosi de reforç

Avui dematí ha tornat a explotar l’escàndol de la vacunació de la regidora Cerdà amb noves informacions. Un dels infermers del PAC de Pollença, que no ha volgut que es faci públic el seu nom, ha enviat un escrit confessant que s’ha tornat a vacunar a la regidora, però no es tracta de la tercera dosi, sinó de la sisena, ja que es veu que pateix d’un símptoma de covitofòbia que la porta a la vertadera psicosi i necessita vacunar-se constantment o entra en pànic absolut.

L’infermer ha declarat que “ja costa clavar-li l’agulla, està desenvolupant un call a la pell…” Aquesta seria, doncs, la sisena vegada que Francisca Cerdà es bota la coa de vacunacions i no es prenen mesures. A més a més sembla que seguint els designis de la regidora, li han posat una vacuna de cada casa perquè “les vol provar totes, ara ens ha demanat que li aconseguim la vacuna Hipra, i si no pot ser vol repetir de Jansen com més aviat millor”.

Davant aquestes noves informacions, l’oposició s’ha unit en una reclamació de dimissió o cessament immediat per part del batle i han convocat una casserolada amb la participació de la banda de cornetes. Tomeu Cifre no s’ha manifestat encara sobre el tema, tan sols s’ha mostrat preocupat, ja que podria tractar-se d’una addicció, el fet que justificaria els actes i no hi hauria dimissió si la regidora acceptés acudir a un programa de rehabilitació.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button