MunicipiSalut

Augment de contagis de Covid-19 a les portes de Nadal.

Comença la setmana de Nadal amb un total de 117 positius a Pollença segons el PAC.

Amb 39 nous contagis d’aquest cap de setmana que deixaran a moltes famílies del nostre municipi sense poder ajuntar-se per a celebrar aquestes festes, ja que hauran de fer quarantena. De totes maneres, aquest dimecres que ve es durà a terme una reunió de presidents autonòmics per a decidir si s’apliquen noves restriccions de cara al Nadal que tal vegada ens deixa a tots sense poder fer massa gresca.

Per altra banda, avui s’ha sabut que la Presidenta del Govern de les Illes Balears, ha donat positiu també. Ella mateixa ho ha comunicat amb un tuit en el qual aclareix que es troba bé i seguirà treballant des de casa.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button