MunicipiPollença

Comencen les obres d’adequació de La Vinyeta

En principi, només s'està treballant en l'adequació de la zona d'aparcament

El batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha assegurat que ja estan en marxa els preparatius per adequar el solar de La Vinyeta. Recordem que l’any 2017 s’inicià un projecte per donar vida a n’aquest terreny i el de Can Febus, dos espais verds pròxims al Pont Romà.

Tot i que de moment no s’està treballant en el projecte que es tenia pensat des d’un primer moment, simplement s’està adequant la zona que s’havia previst com a aparcament de cotxes, aplanant les restes innòcues de pedra del Calvari, sense que això afecti als arbres o a la resta d’espai. És a dir, únicament s’està reciclant i aprofitant el material procedent del Calvari, aprofitant-lo per aquest nou pla.

En relació a la resta del projecte, es preveu realitzar-lo més endavant, fent-hi una zona d’esbarjo amb trets ajardinats.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button