CulturaMunicipiPollença

A punt d’encetar-se el 59è Festival de Pollença

L'ús de mascareta serà, finalment, obligatori

Dissabte, dia 8 d’agost, s’estrena la 59ª edició del Festival de Pollença al Claustre de Sant Domingo. Tot i que començarà amb la mostra que ha preparat l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, durant aquest mes d’agost hi passaran músics com David Fray, Marco Mezquida, Valentina Nafornita i Yoan Hereau o Il Giardino Armonico.

El Festival de Pollença va celebrar-se per primer cop l’any 1962, quan el conegut violinista inglès Philip Newman, tingué l’iniciativa. Aquest esdeveniment, pel qual han passat artistes com ara Monserrat Caballé, Ara Malikian, l’Orquestra Nacional de França, la London Philharmonich Orchestra o Michael Newman, entre molts altres, és una cita obligada a l’estiu de Pollença, on no només hi assisteixen els pollencins, sinó també gent d’arreu de l’illa o aquells que vénen a passar les vacances aquí.

Mesures de seguretat definitives

Aquesta edició, així com tots els esdeveniments que s’estan portant a terme avui en dia, tindrà canvis respecte a la dels altres anys per mor de les noves mesures de seguretat.

Tot i que en la presentació del 59è Festival de Pollença, el qual tingué lloc fa unes tres setmanes, el batle Tomeu Cifre va comentar la possibilitat de no haver de portar mascareta dins el recinte sempre i quan es complís la distància de seguretat, a dia d’avui Cifre assegura que és un fet que, amb la situació actual i amb el sorgiment de diversos rebrots, no és possible ni segur pels espectadors i els músics.

D’aquesta manera, els cinc concerts que conformen el cartell d’enguany hauran de seguir les mesures de seguretat aprovades pel Govern, amb les distàncies exigides i l’ús obligatori de mascaretes. Cifre assegura que “l’aforament variarà entre 320 i 350 persones en funció de les dimensions que necessiti l’escenari per a cada concert”.

A continuació vos recordam els concerts que hi ha programats per aquest 59è Festival de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button