EsportsMunicipi

S'acosta la data de la Mitja Marató

Un esdeveniment que, el pròxim 7 d'abril, reunirà gran quantitat d'esportistes d'èlit i, fins i tot, olimpics

La Mitja Marató de Pollença, que compleix el seu 15è aniversari, fou presentada en un acte multitudinari a l’hotel Platja Mar del Port de Pollença el passat divendres.

Un acte replet de les autoritats del consistori, col·laboradors, i l’esportista d’èlit Mario Mola, qui ha sigut tricampió mundial de triatló i campió mundial de duatló i que competirà a la Mitja Marató.

Una Mitja Marató repleta d’esportistes d’èlit

La cursa no només comptarà amb la participació del guardonat Mario Mola, sinó que també s’hi sumaràn Ibrahim Chakir, campió d’Espanya de Marató i Majida Maayouf, actual plusmarquista d’Espanya i Marroc de Marató.

A més a més, la cursa comptarà amb una gran quantitat d’inscrits de fora de l’Illa, tant internacionals com de la Península.

Tot un luxe poder comptar amb esportistes tant balears com d’arreu d’Espanya i Europa, a més de corredors Olímpics.

Foment de l’Esport i solidaritat

La cursa, enguany, mantindrà el tarannà de solidaritat, aquest cop amb la igualtat de la dona.

A més, es volgué destacar a la presentació, en primer lloc, el foment de l’esport a etapes primerenques i, d’altre banda, la voluntat que representi un impuls econòmic per tal d’ampliar la temporada afavorint esdeveniments esportius d’alt nivell com aquest.

En paraules del batle de Pollença, Martí March:

Celebració del 15è aniversari!

El proper 7 d’abril, arrencarà aquesta cursa sense ser abans precedida per un ambient de celebració d’aquests quinze anys que porta realiztzant-se. Concerts, food-trucks i molt més!

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button