EsportsEu MollMunicipi

230 parelles al Torneig de Pàdel de La Patrona 2021

Ahir es va presentar l'esdeveniment que donarà inici el pròxim divendres a les pistes del Poliesportiu del Moll

Aquest dimecres s’ha presentat la primera edició del torneig de pàdel de La Patrona, organitzat pel Club de Pàdel Eu Moll. L’escenari d’aquest esdeveniment serà les pistes de pàdel del poliesportiu del Moll a partir d’aquest divendres 23 de juliol fins a l’1 d’agost.

A la presentació van explicar que hi ha un total de 230 parelles apuntades, el que es tradueix a més de 400 jugadors. Aquests, hauran de competir en una de les deu categories disponibles: 2ºA, 3ºA, 3ºB, 4º, 5º masculina; 4º i 5º femenina i mixtes.

La inscripció ja es troba tancada i aquests dies es jugaran els partits de les diferents categories. El lliurament de trofeus serà el diumenge 1 d’agost.

Bianca Aguilar, regidora d’esports, també va contar l’adequació que han fet per a aquest torneig. L’Ajuntament ha habilitat la zona del poliesportiu del Port de Pollença on hi havia enderrocs que es varen treure quan es construí la via de circumval·lació. Ara, aquests s’han retirat i se seguirà adequant la zona amb equipació esportiva i la implantació de gespa artificial, entre altres.

A més, van avançar que hi haurà una zona amb taules i cadires habilitada a la part posterior de les pistes i un food track tant per participants com per espectadors. L’esdeveniment s’ajustarà en tot moment a les mesures sanitàries vigents.

A continuació, el cartell oficial de l’esdeveniment:

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button