Cultura

“Guaret” a Pollença el proper 16 d’abril

“Guaret” és l’obra teatral que tindrà lloc el proper diumenge, 16 d’abril, al Club Pollença.

Guaret és un espectacle autobiogràfic que explora en primera persona la sensació del desarrelament cultural d’algú que havent nascut a Mallorca, de mare castellana i pare mallorquí, arriba a la maduresa amb el neguit de sentir que no pertany a cap lloc.
Guaret també és una reflexió sobre la transmissió, de pares a fills, de la identitat personal, d’uns referents familiars que desapareixen amb la mort del pare de l’actor, col·locant-lo en una mena de buit, de sensació d’orfandat.
Aquest és el punt de partida d´un viatge teatral de recerca d´una identitat pròpia i que l´actor representa en escena en companyia de la dramaturga, Joana, i del fill del poeta, Biel Huguet.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button