Cultura

Balearslive, per segon any consecutiu a la Fira B

Per segon any consecutiu, Balearslive cobreix la Fira B!, que es celebra a Palma del 27 de setembre al 2 d’octubre de 2022.

La Fira B es defineix com el mercat professional de música i arts escèniques més important de les Illes Balears, centrat en la sostenibilitat i la cultura. Amb la seva rellevància, enguany dura més dies que l’habitual i en total té programats 48 concerts i 25 actuacions d’arts escèniques d’àmbit nacional i internacional.

Com a empresa pollencina i local, tenim un desplegament destacat, amb una vintena de professionals i un equip tècnic de darrera generació. Comptam amb més de 14 càmeres, dues realitzacions portàtils i una unitat mòbil. Amb tot aquest material, Balearslive cobreix un centenar d’actes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button