Successos

Mort pactada entre els dos cadàvers trobats a una casa d’Esporles

Es descarta l'opció que la mort sigui per causa d'un ritual

El passat 5 d’agost, la Policia Local va trobar els cadàvers de dues persones a Esporles, a casa seva, desprès que els veïns alertassin de la forta olor que sortia de la vivenda situada al Carrer dels Balladors d’aquest poble.

Es tracta d’una parella, un home de 46 anys i una dona de 60. El marit era natural de Pollença. Els cadàvers, es van trobar en un estat avançat de descomposició, fet que fa pensar que porten unes quantes setmanes sense vida.

Segons fonts directes de la Guàrdia Civil, la Policia Judicial ha desmentit el fet de que la causa de la mort hagi estat per motiu d’un ritual, i que es tractaria d’un suïcidi pactat entre la parella. A hores d’ara, s’estan esperant els resultats dels anàlisis toxicològics realitzats als cadàvers per descartar o confirmar el consum de drogues o altres substàncies.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button