Site icon Som Pollença

Pi-brexit

Qui dies passa, anys empeny, això pensen alguns després de la polèmica de la vaccinació de la regidora Cerdà, sobretot ella i els seus companys de partit.

Quan semblava que l’oposició ja no li podia treure més punta, perquè entre altres coses no en saben o no n’hi ha més, de sobte ens trobam que el Pi decideix donar-li llenya al caliu, i ja tornam tenir foc calat.

I aquesta vegada si que hi ha fil per estirar, o no han calculat el seu comunicat o realment són uns inconscients.

Per una banda, se mostren crítics amb l’actuació de la regidora Cerdà i reclamen al Batle que faci qualque cosa, i per l’altra se queden quiets, doncs no concreten res. I precisament aquesta falta de concreció fa que ara ells quedin retratats.

El sisisme de’n sisi, ja fa anys que és història en aquest poble, si si direm la nostra ( ja que na Lina Pons ens deixa en evidència indirectament) i si si no demanarem res concret.

El fet és que ara ens trobam que han emprenyat, sobretot a la senyora Cerdà, i alhora ens trobam en que el Batle si pot fer qualque cosa, i sense cap dubte és destituir el senyor Marquet, doncs ara ell no colla dins aquest govern després del comunicat.

#marquetbrexit

Exit mobile version