Opinió

Pi-brexit

Qui dies passa, anys empeny, això pensen alguns després de la polèmica de la vaccinació de la regidora Cerdà, sobretot ella i els seus companys de partit.

Quan semblava que l’oposició ja no li podia treure més punta, perquè entre altres coses no en saben o no n’hi ha més, de sobte ens trobam que el Pi decideix donar-li llenya al caliu, i ja tornam tenir foc calat.

I aquesta vegada si que hi ha fil per estirar, o no han calculat el seu comunicat o realment són uns inconscients.

Per una banda, se mostren crítics amb l’actuació de la regidora Cerdà i reclamen al Batle que faci qualque cosa, i per l’altra se queden quiets, doncs no concreten res. I precisament aquesta falta de concreció fa que ara ells quedin retratats.

El sisisme de’n sisi, ja fa anys que és història en aquest poble, si si direm la nostra ( ja que na Lina Pons ens deixa en evidència indirectament) i si si no demanarem res concret.

El fet és que ara ens trobam que han emprenyat, sobretot a la senyora Cerdà, i alhora ens trobam en que el Batle si pot fer qualque cosa, i sense cap dubte és destituir el senyor Marquet, doncs ara ell no colla dins aquest govern després del comunicat.

#marquetbrexit

Mostra més

Articles relacionats

Un comentari

  1. Han volgut queda be devant la Ciutadania, empero no han demanat la dimisió, tal com deia la Sra. Lina Pons, en Seu Parlamentaria.
    Ridìcul, Senyors del PI.
    Derera en Tomeu Cifre no pescareu res de res, vos anulara politicament

Back to top button