Site icon Som Pollença

Pollença celebra el ‘Dia dels pobles més bonics d’Espanya’

Els Pobles més Bonics d’Espanya és una associació espanyola creada l’any 2011 per promocionar, difondre, fomentar i preservar el patrimoni cultural, natural i rural a àrees geogràfiques amb menor nivell d’industrialització i població.

Aquesta associació va dissenyar una imatge de marca com a ajuda per afavorir el reconeixement de les destinacions turístiques de qualitat i l’intercanvi d’idees entre els seus membres així com les iniciatives que poguessin servir per impulsar la promoció dels seus municipis.

Dia 1 d’octubre, se celebra aquest dia, ja que coincideix amb l’aniversari de l’Associació. Aquest dia tots els ajuntaments dels pobles associats hissen la bandera dels Pobles més Bonics d’Espanya i les activitats culturals i turístiques són gratuïtes en cada un dels pobles. Aquest dia es reivindica a tot Espanya la cura del nostre patrimoni i els costums ancestrals dels petits pobles d’Espanya.

Pollença forma part de l’Associació dels pobles més bonics d’Espanya juntament amb altres dos municipis de Balears: Fornalutx i Alcúdia. Per aquest motiu, s’ha tret la bandera a la façana de Can Llobera.

Font: Facebook Ajuntament de Pollença
Exit mobile version