MunicipiPollença

Pollença celebra el ‘Dia dels pobles més bonics d’Espanya’

La façana de Can Llobera ha lluit la bandera de l'Associació

Els Pobles més Bonics d’Espanya és una associació espanyola creada l’any 2011 per promocionar, difondre, fomentar i preservar el patrimoni cultural, natural i rural a àrees geogràfiques amb menor nivell d’industrialització i població.

Aquesta associació va dissenyar una imatge de marca com a ajuda per afavorir el reconeixement de les destinacions turístiques de qualitat i l’intercanvi d’idees entre els seus membres així com les iniciatives que poguessin servir per impulsar la promoció dels seus municipis.

Dia 1 d’octubre, se celebra aquest dia, ja que coincideix amb l’aniversari de l’Associació. Aquest dia tots els ajuntaments dels pobles associats hissen la bandera dels Pobles més Bonics d’Espanya i les activitats culturals i turístiques són gratuïtes en cada un dels pobles. Aquest dia es reivindica a tot Espanya la cura del nostre patrimoni i els costums ancestrals dels petits pobles d’Espanya.

Pollença forma part de l’Associació dels pobles més bonics d’Espanya juntament amb altres dos municipis de Balears: Fornalutx i Alcúdia. Per aquest motiu, s’ha tret la bandera a la façana de Can Llobera.

Font: Facebook Ajuntament de Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button