Municipi

El Consell de Mallorca modernitza els padrons municipals de 46 ajuntaments de l’illa

El projecte, finançat pels Fons Next Generation, facilitarà la gestió de dades i reforçarà la digitalització en 46 municipis de Mallorca amb menys de 20.000 habitants

El Consell de Mallorca ha iniciat la modernització dels padrons municipals dels ajuntaments de l’illa amb menys de 20.000 habitants, amb l’objectiu de millorar l’eficiència i facilitar l’accés a les dades administratives. Aquesta actualització es finançarà amb 1,26 milions d’euros provinents dels Fons Next Generation, com a part del Pla de Recuperació del Govern d’Espanya.

El projecte, que s’estén a 46 municipis, inclou la neteja de dades, la creació d’un cens d’habitatges i la implementació de noves eines tecnològiques per optimitzar la gestió de la informació, facilitant així un accés ràpid a les dades necessàries per a diverses gestions administratives. En concret, es farà una depuració de les dades existents, es crearà un cens d’habitatges i s’implementaran eines per gestionar la informació territorial de manera eficient i estandarditzada. La consellera Pilar Amate ha subratllat que aquesta iniciativa contribuirà a una administració pública més moderna i enfocada a les necessitats del ciutadà.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button