Site icon Som Pollença

Així està anant la jornada de tala del Pi de Sant Antoni de Pollença

Aquest matí ben d’hora, la Comissió de Festes de l’Ajuntament, acompanyats pels mitjans de comunicació, vuit regidors del municipi, personal de seguretat i el grup de xeremiers, ha començat a fer camí cap a la Finca de Ternelles. On devers les 9:30 hores s’ha començat a tallar el pi que s’havia triat per a la festa de Sant Antoni de Pollença, a destralades i entre tots els assistents que hi han volgut participar.

En poc temps, el pi ja era a terra i s’ha procedit a dur-lo fins a sòl pla per pelar-lo i mesurar-lo. Tal com es va fer ahir amb el Pi del Moll, i com marca la tradició. El pi feia aproximadament 23 metres, per la qual cosa s’han hagut de tallar 3 metres per tal de que pugui pasar pels carrers del centre històric correctament.

Amb tot i això, la jornada de la tala continua i ara el que queda és començar amb els preparatius de la festa de dia 17 de gener per poder-la gaudir com cal. Sempre tenint en compte les mesures de seguretat que s’han establert i que podeu llegir aquí mateix.

https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/01/WhatsApp-Video-2024-01-10-at-08.16.13-1-1.mp4
https://sompollenca.com/wp-content/uploads/2024/01/WhatsApp-Video-2024-01-10-at-09.58.40.mp4
Exit mobile version