Site icon Som Pollença

La campanya nadalenca d’Emprèn Pollença aposta per revitalitzar l’economia local

La campanya de l’associació Emprèn Pollença compta amb la participació de més de seixanta empreses, entre elles molt diverses quant a productes i serveis oferits. Aquesta iniciativa té l’objectiu de fidelitzar clients i augmentar la participació de cara a la campanya de bons per fer compres locals. Enguany han confirmat que s’han preparat un total de 10.0000 paperetes.

Participar és fàcil: es premiarà la compra superior a 10 € als comerços adherits, amb un val enumerat. El qual s’ha de lliurar abans del dia 29 de desembre a l’organització (els associats de Pollença les poden dipositar en Papereria Tot útil i els del Port de Pollença a l’Òptica Bellavista). El sorteig es durà a terme el mateix dia 29 a les 12 hores i en directe des de Ràdio Pollença. La persona que resulti premiada podrà realitzar compres a les empreses de l’associació amb un valor de 10.000 € durant el dia 3 de gener durant l’horari comercial. L’única norma és gastar un màxim de 200 € del premi en cada comerç i efectuar compres en un mínim de 10 comerços de l’associació.

Dolors Domínguez, presidenta d’Emprèn Pollença, mostra la seva alegria per poder dur a terme aquesta divertida iniciativa per onzena vegada, i confirma que té sempre molt de seguiment. Per ara, explica, “la campanya està tranquil·la. Hi ha molta oferta per tot arreu, però a dins el poble la gent és més de reis i compren un poc més tard”. És innegable que al municipi la gent intenta fer compra local sempre que pot i aposta pels comerços pròxims, la qual cosa, a més, implica una major qualitat dels productes.

“Al final la campanya de Nadal sempre és bona. Som un municipi que té de tot, bon producte, bones marques i la gent que vol qualitat compra al petit comerç i al poble. També donam un bon tracte i molt proper, que molta gent ho valora”,

afirma Dolors.

No obstant això, el compromís és “més com un tema generacional, els majors són més de comprar al poble i els més joves online. Per això feim la campanya dels 1.000 € cada Nadal i incentivar les compres a les empreses de Pollença”. Uns valors de proximitat necessaris i que s’han de fomentar als més petits i joves.

Exit mobile version